Poslastičarev Čokoladni tart sa višnjama - Dijamant - U sve se meša ljubav
Dijamant

Poslastičarev Čokoladni tart sa višnjama

AUTOR: Dijamant

Vreme pripreme: 30-60 min

Težina spremanja:



Sastojci

  • Kora:

  • 50g Dijamant Classic margarina

  • 100g Šećera

  • 30g Otopljene čokolade

  • 1 Jaje

  • Vanilin šećer

  • 250g Brašna

  • Prstohvat soli

  • Fil:

  • 225g Krem sira

  • 100g Šećera

  • 1 Jaje

  • 100g Seckanih višanja


Priprema

Priprema:

Zamesiti testo i ispeći koru u odgovarajućoj formi za tart. Izmiksirati šećer, jaja, sir i dodati seckane višnje. Staviti na pečenu koru i peći na 170 stepeni 12 min.

Prethodni recept
Sledeći recept