Emotivac - mafin čokolada višnja - Dijamant - U sve se meša ljubav
Dijamant

Emotivac - mafin čokolada višnja

AUTOR: Dijamant

Vreme pripreme: 00-30 min

Težina spremanja:



Sastojci

  • -250h brašna za kolače

  • -1 kafena kašičica sode bikarbone

  • -300g smrznutih ili svežih višanja

  • -200g crne čokolade

  • -100g braon šećera

  • -2 jaja

  • -150ml jogurta

  • -100g Dijamant Bakes & Cakes margarina


Priprema

Kako da napraviš ovaj mafin?

Zagrej rernu na 200C i obloži kalup za 12 mafina papirom za pečenje. U veću činiju sipaj brašno i sodu bikarbonu, pa ubaci višnje, čokoladu i šećer. Dodaj umućena jaja, jogurt, a zatim Bakes and Cakes Dijamant margarin i promešaj dok se sve lepo ne sjedini. Napuni kalupe za mafine i peci 20-25 minuta dok ne narastu i ne porumene. Znamo koliko je teško odoleti mirisu tek izvađenih mafina, ali ipak sačekaj maaalo da se prohlade, ovi mafini su najukusniji kada su topli. Javićeš nam kako su ti legli!

Prethodni recept
Sledeći recept