Vreme pripreme: 00-30 min
Težina spremanja:
-250h brašna za kolače
-1 kafena kašičica sode bikarbone
-300g smrznutih ili svežih višanja
-200g crne čokolade
-100g braon šećera
-2 jaja
-150ml jogurta
-100g Dijamant Bakes & Cakes margarina
Zagrej rernu na 200C i obloži kalup za 12 mafina papirom za pečenje. U veću činiju sipaj brašno i sodu bikarbonu, pa ubaci višnje, čokoladu i šećer. Dodaj umućena jaja, jogurt, a zatim Bakes and Cakes Dijamant margarin i promešaj dok se sve lepo ne sjedini. Napuni kalupe za mafine i peci 20-25 minuta dok ne narastu i ne porumene. Znamo koliko je teško odoleti mirisu tek izvađenih mafina, ali ipak sačekaj maaalo da se prohlade, ovi mafini su najukusniji kada su topli. Javićeš nam kako su ti legli!