Bakes & Cakes - novi stoni margarin - Dijamant - U sve se meša ljubav
Dijamant

Bakes & Cakes – novi stoni margarin

Stoni margarini su već decenijama deo Dijamantovog portfolija i glavni sastojak mnogih omiljenih poslastica. Bez njih ne bi bilo ni kiflica, ni štrudli, ni torti. Ali, u poslednje vreme sve češće čujemo žal, posebno mladih domaćica, kako bi pravile kolače, ali nemaju vremena ili kako njima testo nikada ne uspe.

To nas je inspirisalo da umešamo ljubav i kreiramo novu limitiranu seriju stonih margarina pod nazivom Bakes & Cakes, namenjenu prvenstveno slatkim pecivima i testima. Ako nas pitate, ovaj margarin je kao stvoren za mafine. A ko ne voli mafine? Brzo se spremaju, mogu biti najrazličitijih ukusa – voćni, čokoladni, sa glazurom, bez glazure, sa nadevom, servirani topli sa sladoledom, servirani hladni sa svežim voćem, sa čime god poželite i nema osobe koja im se ne obraduje.

Bakes & Cakes margarin učiniće vas poslastičarskim ekspertom, a priprema mafina biće nikad jednostavnija. Za koji god ukus da se opredelite, naš novi margarin daće im savršenu teksturu i aromu.

Inspiraciju i recepte za savršene mafine sa Bakes & Cakes margarinom potražite ovde, a ukoliko vas zanima koji mafin najbolje ide uz vaš karakter, uradite kviz i saznajte. I naravno, javite nam rezultate!

Prethodni članak
Sledeći članak